ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε οτι το ΓΕΛ Εξαπαλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα είναι ανοιχτό

κάθε Τετάρτη 8:30 το πρωί με 1 το μεσημέρι.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε οτι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Παρακαλείστε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (mail) για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μαθημάτων και για το τμήμα στο οποίο ανήκετε.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε οτι οι αιτήσεις για εισαγωγή στο Λιμενικό και τις Στρατιωτικές Σχολές έχουν ξεκινήσει και ως ημερομηνίες λήξης ορίζονται για το Λιμενικό η 24η Μαΐου 2020 και για τις Στρατιωτικές Σχολές η 29η Μαΐου 2020.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 11 Μαΐου τα μαθήματα για τη Γ Λυκείου. Δείτε εδώ το πρόγραμμα από 11/5 έως 15/5

 

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαιδευσης Α και Β Λυκείου από 11/5 έως 15/5. Προσοχή για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ισχύουν οι ώρες του σχολείου, δηλ. 2η ώρα 9:10 με 9:50, 3η ώρα 10:00 με 10:40 και 4η ώρα 10:45 με 11:25 λόγω της έναρξης των μαθημάτων της Γ Λυκείου. Δείτε το εδώ

 

 

Οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων δείτε εδώ τις οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες

Οδηγίες για μαθητές

Οδηγίες για γονείς

 

Πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από 27 Απριλίου 2020

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

progr f2

 

Πρόγραμμα τηλεδιδασκαλιών

Σας ενημερώνουμε οτι το πρόγραμμα τηλεδιδασκαλιών για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση παραμένει ίδιο. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε από τον αντίστοιχο διδάσκοντα.

Οδηγίες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

 Δείτε εδώ τις οδηγίες σχετικά με την Ασφαλή εκπαίδευση εξ αποστάσεως και άλλες συμβουλές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που στάλθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας 


Αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Σας ενημερώνουμε οτι οι αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 θα γίνονται από 30 Μαρτίου έως 9 Απριλίου 2020.

Παρακάτω θα βρείετ πληροφορίες και αιτήσεις.

Διαβάστε τις πληροφορίες εδώ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής στο νέο ΓΕΛ εδώ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής στο παλαιό ΓΕΛ εδώ

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σας σχετική με το σχολείο παρακαλείστε να απευθύνεστε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας από 30-3-2020

Πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας από 30-3-2020

Δελτίο Απογραφής στρατεύσιμων

 

Σας ενημερώνουμε οτι οι άρρενες μαθητές που γεννήθηκαν το 2002 (κλάση 2023) μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες στη διεύθυνση

 

https://www.stratologia.gr/el/content/katathesi-deltioy-apografis


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Γενικό Λύκειο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν από χτες 18 Μαρτίου 2020 τα μαθήματα εξ αποστάσεως για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου.

Όσοι από τους/τις μαθητές / μαθήτριες της Γ΄Λυκείου δεν έχουν λάβει ακόμη email παρακαλούνται να το στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μαζί με το ονοματεπώνυμό τους: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επίσης, όσοι / όσες χρειάζονται κάτι από το σχολείο, παρακαλούνται να στέλνουν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στην ίδια διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα λαμβάνουν την απάντησή τους με τον ίδιο τρόπο.

οδηγίες
 

Για την εκδρομή της Α' και Β' ΓΕΛ έγινε δεκτή η προσφορά του πρακτορείου Αφοι Περπερίδη, επειδή, ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά.


Για την εκδρομή της Γ' ΓΕΛ έγινε δεκτή η προσφορά του πρακτορείου FOCUSTRAVELAGENCY, επειδή,σύμφωνα με την προκήρυξη του σχολείου (ξενοδοχεία 5 αστέρων και ώρες πτήσεων), ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά.

 


 

Ερευνητική εργασία 2016-17 & 2017-18

 

alt