ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας από 30-3-2020

Πρόγραμμα τηλεδιδασκαλίας από 30-3-2020

Δελτίο Απογραφής στρατεύσιμων

 

Σας ενημερώνουμε οτι οι άρρενες μαθητές που γεννήθηκαν το 2002 (κλάση 2023) μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες στη διεύθυνση

 

https://www.stratologia.gr/el/content/katathesi-deltioy-apografis


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Γενικό Λύκειο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν από χτες 18 Μαρτίου 2020 τα μαθήματα εξ αποστάσεως για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου.

Όσοι από τους/τις μαθητές / μαθήτριες της Γ΄Λυκείου δεν έχουν λάβει ακόμη email παρακαλούνται να το στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μαζί με το ονοματεπώνυμό τους: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επίσης, όσοι / όσες χρειάζονται κάτι από το σχολείο, παρακαλούνται να στέλνουν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στην ίδια διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα λαμβάνουν την απάντησή τους με τον ίδιο τρόπο.

οδηγίες
 

Για την εκδρομή της Α' και Β' ΓΕΛ έγινε δεκτή η προσφορά του πρακτορείου Αφοι Περπερίδη, επειδή, ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά.


Για την εκδρομή της Γ' ΓΕΛ έγινε δεκτή η προσφορά του πρακτορείου FOCUS TRAVEL AGENCY, επειδή,σύμφωνα με την προκήρυξη του σχολείου (ξενοδοχεία 5 αστέρων και ώρες πτήσεων), ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά.

 


 

Ερευνητική εργασία 2016-17 & 2017-18

 

alt