Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

[Μεταξύ Διοργανωτή και Σχολείου]

 

Στον Εξαπλάτανο σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014, μεταξύ αφ? ενός του τουριστικού γραφείου «ΑΦΟΙ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ Ο.Ε.», Α.Φ.Μ. : 081350000 με έδρα τη Σκύδρα Πέλλας (Διοργανωτής) και αφ? ετέρου της Γ΄ τάξης του ΓΕ.Λ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, Α.Φ.Μ. : 099242886 με έδρα τον Εξαπλάτανο Πέλλας (Σχολείο), όπως εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της παρούσας σύμβασης από τους : Θεοδωρίδη Δημήτριο (Διευθυντή του Γ.Λ. Εξαπλατάνου), Λαμπρίδου Αικατερίνη (εκπρόσωπο της Γ΄ τάξης του Γ.Λ. Εξαπλατάνου), Εφραιμίδου Κυριακή (συνοδό - εκπρόσωπο του συλλόγου καθηγητών του Γ.Λ. Εξαπλατάνου), Σεβδαλή Ευαγγελία (συνοδό - εκπρόσωπο του συλλόγου καθηγητών του Γ.Λ. Εξαπλατάνου), Παπαδόπουλο Ιωάννη (Πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων), συμφωνήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

Ο Διοργανωτής διοργανώνει την παρακάτω περιγραφόμενη εκπαιδευτική εκδρομή και έχει την ευθύνη της εκτέλεσής της και το Σχολείο αποδέχεται να συμμετάσχουν οι μαθητές του σε αυτήν, βάσει των ακόλουθων όρων, των Γενικών Όρων Συμμετοχής σε Εκπαιδευτική Εκδρομή του Διοργανωτή και του αναλυτικού προγράμματος της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής εκδρομής, τα οποία συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα της σύμβασης αυτής.

Για οτιδήποτε αφορά τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική εκδρομή και δεν αναφέρεται στην παρούσα σύμβαση, τα μέρη παραπέμπουν ρητά στην προκήρυξη της εκδρομής όπως αυτή αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα με τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την εκδρομή (π.χ. αριθμούς πτήσεων κλπ.) μπορεί να δίνεται στο σχολείο λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση των μαθητών.

Σε περίπτωση που κάποιο στοιχείο του προγράμματος της εκδρομής χρειαστεί να μεταβληθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης, η μεταβολή αυτή θα κοινοποιηθεί άμεσα στο Σχολείο και θα περιληφθεί σε τροποποιητική πράξη της σύμβασης, την οποία θα συνυπογράψουν τα μέρη. Τροποποιητική πράξη της σύμβασης θα υπογραφεί και στην περίπτωση που -για λόγους που αφορούν το σχολείο - η εκδρομή πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία από εκείνη που είχε αρχικά αποφασιστεί.

 

Τίτλος εκδρομής / Κωδικός (εφ? όσον υπάρχουν): ????????????????

Προορισμός : Κρήτη

Διάρκεια : Επτά ημέρες

Αναχώρηση : Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 από το χώρο του Λυκείου Εξαπλατάνου

Επιστροφή : Κυριακή 6 Απριλίου στο χώρο του Λυκείου Εξαπλατάνου

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

 

Δευτέρα 31/03/2014 : Αναχώρηση στις 05:15 το πρωί από το ΓΕΛ Εξαπλατάνου για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Επιβίβαση σε αεροπλάνο για Ηράκλειο. Άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για περιήγηση και επίσκεψη στον τάφο του Καζαντζάκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος.

Τρίτη 01/04/2014 : Ολοήμερη εκδρομή στη Γόρτυνα ? Μάταλα ? Φαιστό - Ζαρό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος.

Τετάρτη 02/04/2014 : Αναχώρηση για το Φόδελε και επίσκεψη στο Μουσείο Δομίνικου Θεοτοκόπουλου ? Επίσκεψη στα Χανιά και στο Ακρωτήρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος.

Πέμπτη 03/04/2014 : Αναχώρηση για τη Μονή Αρκαδίου. Επίσκεψη στο Ρέθυμνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος.

Παρασκευή 04/04/2014 : Ημερήσια εκδρομή σε Γούρνες (ενυδρείο) - Ελούντα ? Άγιο Νικόλαο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος.

Σάββατο 05/04/2014 : Επίσκεψη σε : Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου - Μινωικά ανάκτορα της Κνωσού ? Μουσείο Καζαντζάκη (χωριό Βάρβαροι). Μετάβαση στο λιμάνι Ηρακλείου. Αναχώρηση το βράδυ με καράβι για Πειραιά. Επιστροφή στον Εξαπλάτανο πριν τις 20:00 της Κυριακής 06/04/2014.

Τηλέφωνα επικοινωνίας, για τη συγκεκριμένη εκδρομή:

Υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου: Περπερίδης Ηλίας ? 2381089885 & 6942485930

Υπεύθυνος του Σχολείου: Θεοδωρίδης Δημήτριος ? 2384041300 & 6976484860

 

Αριθμός ταξιδευόντων:

 

ΜΑΘΗΤΕΣ: 18

ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Σεβδαλή Ευαγγελία

ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Εφραιμίδου Κυριακή

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ: ΟΧΙ

(εφ? όσον υπάρχουν)

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΩΝ: 20

ΣΗΜ.: Η τελική ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων επισυνάπτεται μόλις οριστικοποιηθεί.

 

 

Μεταφορικά μέσα: Λεωφορείο, Αεροπλάνο, Πλοίο

 

Κατάλυμα: SANTA MARINA

Κατηγορία: 4*

Λοιπά στοιχεία: Στην περιοχή Αμμουδάρας Ηρακλείου

Ειδικές συμφωνημένες συμπληρωματικές υπηρεσίες (εφ? όσον υπάρχουν):

Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 7 του Π.Δ. 339/1996):

Αρ. Ασφ. Συμβολαίου: 1069763/1

Στοιχεία Ασφαλιστικής Εταιρείας: AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 48, 11528 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2107268000 ? ΦΑΞ : 2107268810

 

 

Υπάρχουν προαιρετικές ασφαλίσεις στην εκδρομή: ? ΝΑΙ ? ΟΧΙ

Εφ? όσον προβλέπονται προαιρετικές ασφαλίσεις:

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: .......................................................

ΑΡ. ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: .................................

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος

(Τα στοιχεία της ασφαλιστικής εταιρείας και του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αναγράφονται εφ? όσον δεν είναι τα ίδια με αυτά που έχουν αναφερθεί παραπάνω.)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (περιλαμβάνονται φόροι, τέλη, ΦΠΑ και λοιπές επιβαρύνσεις):

 

Η τιμή της εκδρομής κατ? άτομο (419 ΕΥΡΩ) υπολογίστηκε με αρχική συμμετοχή 21 μαθητών στην εκδρομή. Μετά την υποβολή της προσφοράς 3 μαθητές υπαναχώρησαν. Αυτό προκάλεσε επιπλέον συνολικό κόστος 375 ευρώ.

 

ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : Αριθμός ατόμων 18 x 419 + 375

= 7917,00 ΕΥΡΩ

 

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 2100? Καταβλητέα μέχρι: 13-1-2014

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ: 4000? / μέχρι 7-3-2014

1817? / μετά την επιστροφή

 

Εφ? όσον, για σοβαρούς λόγους από την πλευρά του Σχολείου, καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδρομής στην ημερομηνία που είχε αρχικά αποφασιστεί, είναι δυνατή η πραγματοποίησή της σε άλλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τον Διοργανωτή, με βάση τις αντικειμενικές δυνατότητες. Η προθεσμία για την ειδοποίηση του Διοργανωτή, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα εύρεσης άλλης πρόσφορης ημερομηνίας, είναι 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να επέλθουν αλλαγές στα μεταφορικά μέσα ή/και τα καταλύματα.

 

Σε περίπτωση που το Σχολείο δεν τηρήσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμών της εκπαιδευτικής εκδρομής, ο Διοργανωτής δικαιούται να ματαιώσει την πραγματοποίησή της, ενώ το Σχολείο εξακολουθεί να έχει την υποχρέωση καταβολής των προβλεπόμενων ακυρωτικών.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από πλευράς Διοργανωτή με υπαιτιότητά του, ο Διοργανωτής υποχρεούται να επιστρέψει στο σχολείο τα χρήματα που έχει πάρει και να δώσει επιπλέον για αποζημίωση το ποσό των 2000 ΕΥΡΩ.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ (για μεμονωμένες ακυρώσεις):

Ακύρωση συμμετοχής από την πλευρά μαθητή ή συνοδού, εφ? όσον δεν αντικατασταθεί από άλλον μαθητή ή συνοδό αντίστοιχα, στον οποίο θα έχει εκχωρήσει τη θέση του, γίνεται μόνο εγγράφως προς τον Διοργανωτή και υπόκειται στα παρακάτω ακυρωτικά κατ? άτομο (αφού αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος της εκδρομής το κόστος κατ? άτομο) :

  • έως 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης : 125 ΕΥΡΩ ως κόστος λεωφορείου, διαχειριστικό κόστος και άλλα έξοδα.

  • Από 10 έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση : τα 125 ΕΥΡΩ και επιπλέον το 50% του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου.

  • 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μέχρι και την αναχώρηση (non show - μη εμφάνιση) : τα 125 ΕΥΡΩ και επιπλέον το 100% του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου.

 

Οι χρεώσεις γίνονται ανεξάρτητα από τον χρόνο της εγγραφής ή από το αν έχουν ήδη καταβληθεί τα αντίστοιχα ποσά από το σχολείο ή όχι.

 

 

Ο Διευθυντής του Γ.Λ. Εξαπλατάνου

 

 

 

Θεοδωρίδης Δ.

Ο εκπρόσωπος του πρακτορείου

 

 

 

 

Περπερίδης Ηλίας

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου διδασκόντων

 

 

 

 

Εφραιμίδου Κ. Σεβδαλή Ε.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

 

Παπαδόπουλος Ι.

Ο εκπρόσωπος των μαθητών

 

 

 

 

Λαμπρίδου Αικ.